Bilskrot i Deje

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Deje - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Deje. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Deje finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Deje till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Deje att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Deje

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Deje.

Inges Bilskrotning AB
Halla 1
669 91 DEJE


ASSISTANCEKÅREN (Grens Bil & Bärgning)
Industriv. 20
669 31 DEJE


Vintermossens Traktorskrot
Vintermossen
669 92 Deje

Annons:

Skrota bilen i Deje

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Deje. Genom att lämna in din bil till skrotning i Deje gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Deje

I Deje fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du också läsa mer om Deje om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Deje.

I Deje fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Deje. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Deje rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Värmland.
Annons: