Bilskrot i Uppsala

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Uppsala - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Uppsala. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Uppsala finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Uppsala till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 8 olika skrotar i Uppsala att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Uppsala

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Uppsala.

Bildemo
Möllersvärdsg. 8
754 50 UPPSALA


ASSISTANCEKÅREN (AN Bärgning)
Hållnäsg. 18
752 28 Uppsala


Metallåtervinning AB
Stålg. 19
754 50 UPPSALA


Ericsson Skrot & Transporter AB
Kräbylund 4
755 96 Uppsala


AB Talleborg
Stålg. 19
753 23 Uppsala


Skrotbolaget
Stålg. 19
753 23 Uppsala


Gränby Miljö & Retur AB
Marknadsg. 1
754 60 Uppsala


Lewenco AB
Tallv. 1
755 50 Uppsala

Annons:

Skrota bilen i Uppsala

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Uppsala. Genom att lämna in din bil till skrotning i Uppsala gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Uppsala

I Uppsala fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du också läsa mer om Uppsala om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Uppsala.

I Uppsala fann vi sammanlagt 8 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Uppsala. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Uppsala rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: