Bilskrot i Tierp

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Tierp - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Tierp. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Tierp finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Tierp till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Tierp att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Tierp

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Tierp.

Nord Upplands Bildemontering och Allskrot
Halsingsbo 323
815 91 Tierp


Nya Gävleskroten AB
Yttrö 112
815 91 Tierp

Annons:

Skrota bilen i Tierp

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Tierp. Genom att lämna in din bil till skrotning i Tierp gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Tierp

I Tierp fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tierp om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Tierp.

I Tierp fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Tierp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Tierp rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: