Bilskrot i Storvreta

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Storvreta - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Storvreta. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Storvreta finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Storvreta till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Storvreta att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Storvreta

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Storvreta.

Skrot & Metalluppköparen
Fjuckby Lugnet 81
743 91 Storvreta


Skrot O Metalluppköparen Lasse Östman
Fjuckby Lugnet 81
743 91 Storvreta

Annons:

Skrota bilen i Storvreta

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Storvreta. Genom att lämna in din bil till skrotning i Storvreta gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Storvreta

I Storvreta fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Storvreta.

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Här kan du också läsa mer om Storvreta om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Storvreta.

I Storvreta fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Storvreta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Storvreta rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: