Bilskrot i Östhammar

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Östhammar - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Östhammar. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Östhammar finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Östhammar till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Östhammar att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Östhammar

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Östhammar.

ASSISTANCEKÅREN (S Holmgrens Bilassistans)
Norrskedika 90
742 93 ÖSTHAMMAR


Roslagens Metallåtervinning AB
Långalma 157
742 91 ÖSTHAMMAR

Annons:

Skrota bilen i Östhammar

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Östhammar. Genom att lämna in din bil till skrotning i Östhammar gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Östhammar

I Östhammar fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du också läsa mer om Östhammar om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Östhammar.

I Östhammar fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Östhammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Östhammar rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: