Bilskrot i Österbybruk

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Österbybruk - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Österbybruk. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Österbybruk finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Österbybruk till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Österbybruk att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Österbybruk

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Österbybruk.

Jarmos Bilskrot
Kilen
748 92 österbybruk

Annons:

Skrota bilen i Österbybruk

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Österbybruk. Genom att lämna in din bil till skrotning i Österbybruk gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Österbybruk

I Österbybruk fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Österbybruk.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du också läsa mer om Österbybruk om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Österbybruk.

I Österbybruk fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Österbybruk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Österbybruk rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: