Bilskrot i Knivsta

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Knivsta - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Knivsta. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Knivsta finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Knivsta till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Knivsta att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Knivsta

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Knivsta.

9an inventum AB
Vassunda Prästgården
741 91 Knivsta

Annons:

Skrota bilen i Knivsta

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Knivsta. Genom att lämna in din bil till skrotning i Knivsta gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Knivsta

I Knivsta fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du också läsa mer om Knivsta om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Knivsta.

I Knivsta fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Knivsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Knivsta rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: