Bilskrot i Björklinge

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Björklinge - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Björklinge. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Björklinge finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Björklinge till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Björklinge att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Björklinge

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Björklinge.

Björklinge Bildemontering AB
Närlinge
743 71 BJÖRKLINGE

Annons:

Skrota bilen i Björklinge

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Björklinge. Genom att lämna in din bil till skrotning i Björklinge gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Björklinge

I Björklinge fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här kan du också läsa mer om Björklinge om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Björklinge.

I Björklinge fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Björklinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Björklinge rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: