Bilskrot i Bålsta

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bålsta - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bålsta. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bålsta finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bålsta till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Bålsta att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bålsta.

ASSISTANCEKÅREN (AN Bärgning)
Alv. 1
746 31 BÅLSTA


Bålsta Bildemo & Bilbärgning
Industriv. 17
746 40 BÅLSTA


Hjälstavikens Återvinning
Kvarnbergsv. 13
746 93 BÅLSTA

Annons:

Skrota bilen i Bålsta

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bålsta. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bålsta gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bålsta

I Bålsta fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bålsta om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bålsta.

I Bålsta fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bålsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bålsta rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: