Bilskrot i Alunda

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Alunda - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Alunda. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Alunda finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Alunda till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Alunda att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Alunda

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Alunda.

Ekenberg Bil och Motor
Foghammarv. 10
747 30 Alunda

Annons:

Skrota bilen i Alunda

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Alunda. Genom att lämna in din bil till skrotning i Alunda gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Alunda

I Alunda fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du också läsa mer om Alunda om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Alunda.

I Alunda fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Alunda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Alunda rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Uppsala.
Annons: