Bilskrot i Tumba

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Tumba - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Tumba. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Tumba finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Tumba till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Tumba att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Tumba

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Tumba.

Tumba & Gotlands Bildemontering AB
Finkmossv.
147 34 Tumba

Annons:

Skrota bilen i Tumba

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Tumba. Genom att lämna in din bil till skrotning i Tumba gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Tumba

I Tumba fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tumba om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Tumba.

I Tumba fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Tumba. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Tumba rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: