Bilskrot i Tullinge

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Tullinge - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Tullinge. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Tullinge finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Tullinge till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Tullinge att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Tullinge

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Tullinge.

Niland Fordonsteknik HB
Norrskensbacken 11
146 46 TULLINGE

Annons:

Skrota bilen i Tullinge

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Tullinge. Genom att lämna in din bil till skrotning i Tullinge gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Tullinge

I Tullinge fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du också läsa mer om Tullinge om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Tullinge.

I Tullinge fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Tullinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Tullinge rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: