Bilskrot i Stockholm

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Stockholm - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Stockholm. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Stockholm finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Stockholm till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Stockholm att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Stockholm

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Stockholm.

BilRetur AB
Karlav. 14 A
114 31 Stockholm


ASSISTANCEKÅREN (Fruängens Bärgnings)
Lindhagensg. 69
112 43 STOCKHOLM


ASSISTANCEKÅREN (BS Bärgningstjänst)
08 - 24 10 0008 - 24 10 00020 - 912 912


Annons:

Skrota bilen i Stockholm

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Stockholm. Genom att lämna in din bil till skrotning i Stockholm gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Stockholm

I Stockholm fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stockholm om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Stockholm.

I Stockholm fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Stockholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Stockholm rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: