Bilskrot i Spånga

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Spånga - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Spånga. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Spånga finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Spånga till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Spånga att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Spånga

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Spånga.

Allåtervinning AB
Finspångsg. 36
163 53 SPÅNGA


Pinokyo Bilverkstad
Lättingebacken 28
163 62 SPÅNGA


Bromma & Botkyrka Bilskrot AB
Finspångsg. 1
163 53 SPÅNGA


Almvik & Son AB
Magasinsv. 19
163 43 Spånga


Almwik & Son AB
Magasinsv. 17
163 43 Spånga

Annons:

Skrota bilen i Spånga

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Spånga. Genom att lämna in din bil till skrotning i Spånga gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Spånga

I Spånga fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du också läsa mer om Spånga om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Spånga.

I Spånga fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Spånga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Spånga rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: