Bilskrot i Sollentuna

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Sollentuna - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Sollentuna. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Sollentuna finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Sollentuna till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Sollentuna att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Sollentuna

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Sollentuna.

Sollentuna Bildemontering AB
Kronåsv. 6 B
191 46 Sollentuna


ASSISTANCEKÅREN (Krages Bilbärgning Norrort)
Almvägen
191 41 SOLLENTUNA


Lantz Järn & Metall AB
Nydalsv. 5
192 77 SOLLENTUNA


Bildemonterarnas Dataanvändargrupp Ek. För.
Kronåsv. 6 B
191 46 Sollentuna


Scandscrap AB
Nydalsv. 5
192 77 SOLLENTUNA

Annons:

Skrota bilen i Sollentuna

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Sollentuna. Genom att lämna in din bil till skrotning i Sollentuna gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du också läsa mer om Sollentuna om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Sollentuna.

I Sollentuna fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Sollentuna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Sollentuna rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: