Bilskrot i Södertälje

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Södertälje - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Södertälje. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Södertälje finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Södertälje till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 7 olika skrotar i Södertälje att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Södertälje

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Södertälje.

ASSISTANCEKÅREN (Mälardalens Bilbärgning)
Häradsv. 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Falck Bilbärgning
Balticv. 3
151 38 SÖDERTÄLJE


Lindberg & Son AB
Uthamnsv. 14
151 38 SÖDERTÄLJE


Autopalatset AB
Flugfiskegatan 1 A
152 59 SÖDERTÄLJE


Södertälje Bil & Alldemo AB
Skarlunda gård
SÖDERTÄLJE


Chosen Point Service
Karlhovsv. 9
151 37 Södertälje


Södertälje Skrotaffär AB
Virkesv. 12
152 42 SÖDERTÄLJE

Annons:

Skrota bilen i Södertälje

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Södertälje. Genom att lämna in din bil till skrotning i Södertälje gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Södertälje

I Södertälje fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du också läsa mer om Södertälje om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Södertälje.

I Södertälje fann vi sammanlagt 7 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Södertälje. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Södertälje rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: