Bilskrot i Skogås

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Skogås - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Skogås. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Skogås finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Skogås till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Skogås att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Skogås

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Skogås.

SVEMPAS AB
Fräsarv. 7
142 50 SKOGÅS


Tire Trade Scandinavia AB
Slipstensv. 11
142 50 SKOGÅS


L-S Transport
Lagerv. 79
142 91 Skogås

Annons:

Skrota bilen i Skogås

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Skogås. Genom att lämna in din bil till skrotning i Skogås gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Skogås

I Skogås fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du också läsa mer om Skogås om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Skogås.

I Skogås fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Skogås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Skogås rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: