Bilskrot i Rimbo

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Rimbo - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Rimbo. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Rimbo finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Rimbo till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Rimbo att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Rimbo

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Rimbo.

ASSISTANCEKÅREN (Roslagslarm)
Alv. 1
762 31 Rimbo

Annons:

Skrota bilen i Rimbo

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Rimbo. Genom att lämna in din bil till skrotning i Rimbo gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Rimbo

I Rimbo fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du också läsa mer om Rimbo om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Rimbo.

I Rimbo fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Rimbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Rimbo rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: