Bilskrot i Ösmo

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ösmo - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ösmo. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ösmo finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ösmo till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Ösmo att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ösmo

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ösmo.

ASSISTANCEKÅREN (Söderorts Bilbärgning)
Storeksv. 2
148 30 ösmo

Annons:

Skrota bilen i Ösmo

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ösmo. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ösmo gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ösmo

I Ösmo fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ösmo.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ösmo om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ösmo.

I Ösmo fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ösmo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ösmo rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: