Bilskrot i Norsborg

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Norsborg - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Norsborg. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Norsborg finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Norsborg till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Norsborg att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Norsborg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Norsborg.

S. D. G. International AB
Nämndemannav. 112
145 57 Norsborg

Annons:

Skrota bilen i Norsborg

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Norsborg. Genom att lämna in din bil till skrotning i Norsborg gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Norsborg

I Norsborg fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Norsborg.

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om Norsborg om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Norsborg.

I Norsborg fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Norsborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Norsborg rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: