Bilskrot i Nacka

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Nacka - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Nacka. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Nacka finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Nacka till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Nacka att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Nacka

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Nacka.

Used Tyres Export Sweden (Utes) HB
Henriksdalsringen 89
131 32 Nacka

Annons:

Skrota bilen i Nacka

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Nacka. Genom att lämna in din bil till skrotning i Nacka gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Nacka

I Nacka fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du också läsa mer om Nacka om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Nacka.

I Nacka fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Nacka. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Nacka rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: