Bilskrot i Märsta

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Märsta - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Märsta. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Märsta finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Märsta till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Märsta att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Märsta

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Märsta.

Odensala Bilskrot AB
Pukarhagen 405
195 92 Märsta


ASSISTANCEKÅREN (Krages Bilbärgning Norrort)
Almv. 1
195 44 MÄRSTA


Robert Hult HB
Sätunav. 24 D
195 41 Märsta

Annons:

Skrota bilen i Märsta

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Märsta. Genom att lämna in din bil till skrotning i Märsta gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Märsta

I Märsta fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du också läsa mer om Märsta om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Märsta.

I Märsta fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Märsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Märsta rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: