Bilskrot i Lidingö

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Lidingö - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Lidingö. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Lidingö finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Lidingö till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Lidingö att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Lidingö

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Lidingö.

Bonete Förvaltning ABAnnons:

Skrota bilen i Lidingö

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Lidingö. Genom att lämna in din bil till skrotning i Lidingö gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Lidingö

I Lidingö fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lidingö om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Lidingö.

I Lidingö fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Lidingö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Lidingö rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: