Bilskrot i Kungsängen

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kungsängen - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kungsängen. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kungsängen finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kungsängen till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Kungsängen att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kungsängen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kungsängen.

ASSISTANCEKÅREN (AN Bärgning)
Hjortronv. 1
196 35 KUNGSÄNGEN


Adventure Sports & Store I Stockholm AB
Granhammar Lindesvik 1
196 92 Kungsängen

Annons:

Skrota bilen i Kungsängen

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kungsängen. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kungsängen gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kungsängen om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kungsängen.

I Kungsängen fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kungsängen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kungsängen rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: