Bilskrot i Kista

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kista - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kista. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kista finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kista till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Kista att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kista

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kista.

Skandinaviska Ascenso AB
Ribeg. 65
164 45 Kista

Annons:

Skrota bilen i Kista

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kista. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kista gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kista

I Kista fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du också läsa mer om Kista om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kista.

I Kista fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kista. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kista rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: