Bilskrot i Johanneshov

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Johanneshov - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Johanneshov. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Johanneshov finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Johanneshov till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Johanneshov att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Johanneshov

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Johanneshov.

Sjmk Sverige AB
Arenav. 29
121 77 JOHANNESHOV

Annons:

Skrota bilen i Johanneshov

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Johanneshov. Genom att lämna in din bil till skrotning i Johanneshov gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Johanneshov

I Johanneshov fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du också läsa mer om Johanneshov om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Johanneshov.

I Johanneshov fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Johanneshov. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Johanneshov rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: