Bilskrot i Järna

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Järna - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Järna. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Järna finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Järna till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Järna att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Järna

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Järna.

Skrotfrag Järna
Lövsta 25
153 95 JÄRNA


Järna Recycling Service AB
Industrigatan 31
153 36 Järna

Annons:

Skrota bilen i Järna

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Järna. Genom att lämna in din bil till skrotning i Järna gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Järna

I Järna fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du också läsa mer om Järna om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Järna.

I Järna fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Järna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Järna rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: