Bilskrot i Järfälla

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Järfälla - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Järfälla. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Järfälla finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Järfälla till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Järfälla att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Järfälla

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Järfälla.

ASSISTANCEKÅREN (Bilräddningskåren)
Aftonv. 1
177 61 JÄRFÄLLA


Bilcenter Uppland AB
Saldov. 16
175 62 Järfälla


E&Mm Transport AB
073 - 810 58 24


Annons:

Skrota bilen i Järfälla

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Järfälla. Genom att lämna in din bil till skrotning i Järfälla gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Järfälla

I Järfälla fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du också läsa mer om Järfälla om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Järfälla.

I Järfälla fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Järfälla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Järfälla rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: