Bilskrot i Hägersten

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Hägersten - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Hägersten. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Hägersten finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Hägersten till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Hägersten att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Hägersten

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Hägersten.

ASSISTANCEKÅREN (Anders Zettermans Bilbärgning)
Sverkersg. 2
126 55 Hägersten


Borrkompaniet
Elektrav. 10 Huvudkontor
126 30 HÄGERSTEN


Capacon Förvaltnings AB
Elektrav. 14
126 30 HÄGERSTEN

Annons:

Skrota bilen i Hägersten

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Hägersten. Genom att lämna in din bil till skrotning i Hägersten gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Hägersten

I Hägersten fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du också läsa mer om Hägersten om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Hägersten.

I Hägersten fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Hägersten. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Hägersten rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: