Bilskrot i Ekerö

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ekerö - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ekerö. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ekerö finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ekerö till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Ekerö att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ekerö

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ekerö.

ASSISTANCEKÅREN (Conny Ljungfeldts Bilbärgning)
Landsv. 5
178 34 EKERÖ

Annons:

Skrota bilen i Ekerö

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ekerö. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ekerö gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ekerö

I Ekerö fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ekerö om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ekerö.

I Ekerö fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ekerö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ekerö rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: