Bilskrot i Bromma

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bromma - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bromma. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bromma finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bromma till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Bromma att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bromma

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bromma.

Allåtervinning AB
Ekbacksv. 24
168 69 Bromma


Skruvat Reservdelar AB
Gustavslundsv. 151 A
167 51 Bromma

Annons:

Skrota bilen i Bromma

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bromma. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bromma gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bromma

I Bromma fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du också läsa mer om Bromma om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bromma.

I Bromma fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bromma. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bromma rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: