Bilskrot i Bandhagen

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bandhagen - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bandhagen. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bandhagen finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bandhagen till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Bandhagen att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bandhagen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bandhagen.

Allåtervinning AB
Stallarholmsv. 10
124 59 BANDHAGEN


Radha Metal AB
Gillerbacken 13
124 64 BANDHAGEN


Svanljungs Skrot AB
Snösätragränd
Bandhagen


Svanljungs Skrot AB
Snösätragränd 1
124 60 BANDHAGEN

Annons:

Skrota bilen i Bandhagen

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bandhagen. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bandhagen gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du också läsa mer om Bandhagen om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bandhagen.

I Bandhagen fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bandhagen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bandhagen rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: