Bilskrot i Bagarmossen

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bagarmossen - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bagarmossen. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bagarmossen finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bagarmossen till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Bagarmossen att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bagarmossen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bagarmossen.

Auto Michell
Svartåg. 9
128 45 Bagarmossen

Annons:

Skrota bilen i Bagarmossen

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bagarmossen. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bagarmossen gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bagarmossen

I Bagarmossen fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bagarmossen.

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du också läsa mer om Bagarmossen om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bagarmossen.

I Bagarmossen fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bagarmossen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bagarmossen rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: