Bilskrot i Åkersberga

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Åkersberga - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Åkersberga. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Åkersberga finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Åkersberga till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Åkersberga att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Åkersberga

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Åkersberga.

Ragn-Sells Avfallsbehandling AB
Brännbacken
184 91 ÅKERSBERGA


Il Recycling Service AB
Rydboholm Säby Gård
184 94 åkersberga

Annons:

Skrota bilen i Åkersberga

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Åkersberga. Genom att lämna in din bil till skrotning i Åkersberga gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Åkersberga

I Åkersberga fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åkersberga om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Åkersberga.

I Åkersberga fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Åkersberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Åkersberga rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Stockholm.
Annons: