Bilskrot i Valla

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Valla - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Valla. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Valla finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Valla till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Valla att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Valla

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Valla.

Valla Bildemontering AB
Åsen
641 62 VALLA


ASSISTANCEKÅREN (Bärgningsbolaget)
Villag. 7
641 61 Valla

Annons:

Skrota bilen i Valla

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Valla. Genom att lämna in din bil till skrotning i Valla gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Valla

I Valla fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Valla.

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du också läsa mer om Valla om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Valla.

I Valla fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Valla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Valla rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Södermanland.
Annons: