Bilskrot i Torshälla

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Torshälla - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Torshälla. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Torshälla finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Torshälla till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Torshälla att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Torshälla

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Torshälla.

Smebilar AB
Sågg. 6
644 30 TORSHÄLLA

Annons:

Skrota bilen i Torshälla

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Torshälla. Genom att lämna in din bil till skrotning i Torshälla gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Torshälla

I Torshälla fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Torshälla.

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du också läsa mer om Torshälla om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Torshälla.

I Torshälla fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Torshälla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Torshälla rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Södermanland.
Annons: