Bilskrot i Strängnäs

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Strängnäs - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Strängnäs. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Strängnäs finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Strängnäs till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Strängnäs att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Strängnäs

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Strängnäs.

Kam Bildelar AB
Frejastråket 7
645 51 Strängnäs

Annons:

Skrota bilen i Strängnäs

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Strängnäs. Genom att lämna in din bil till skrotning i Strängnäs gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du också läsa mer om Strängnäs om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Strängnäs.

I Strängnäs fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Strängnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Strängnäs rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Södermanland.
Annons: