Bilskrot i Oxelösund

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Oxelösund - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Oxelösund. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Oxelösund finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Oxelösund till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Oxelösund att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Oxelösund

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Oxelösund.

K-G:s Bilservice
Sjög. 24 B
613 33 OXELÖSUND


Oxelösunds Skrotaffär AB
Verkstadsg. 1
613 41 Oxelösund

Annons:

Skrota bilen i Oxelösund

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Oxelösund. Genom att lämna in din bil till skrotning i Oxelösund gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Oxelösund

I Oxelösund fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Oxelösund.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du också läsa mer om Oxelösund om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Oxelösund.

I Oxelösund fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Oxelösund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Oxelösund rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Södermanland.
Annons: