Bilskrot i Katrineholm

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Katrineholm - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Katrineholm. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Katrineholm finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Katrineholm till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Katrineholm att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Katrineholm

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Katrineholm.

Falck Räddningskår
Storg. 1
641 45 Katrineholm


Gogmans Demontering AB
Högmossev. 10
641 39 KATRINEHOLM


IL Recycling
Åsporten 27
641 34 Katrineholm

Annons:

Skrota bilen i Katrineholm

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Katrineholm. Genom att lämna in din bil till skrotning i Katrineholm gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du också läsa mer om Katrineholm om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Katrineholm.

I Katrineholm fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Katrineholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Katrineholm rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Södermanland.
Annons: