Bilskrot i Trelleborg

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Trelleborg - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Trelleborg. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Trelleborg finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Trelleborg till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Trelleborg att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Trelleborg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Trelleborg.

Magnus Bildemontering/Magnus Bildetaljer
Omv. 26
231 62 Trelleborg


T-J Bildemontering AB
Sjöviksv. 27
231 62 Trelleborg

Annons:

Skrota bilen i Trelleborg

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Trelleborg. Genom att lämna in din bil till skrotning i Trelleborg gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du också läsa mer om Trelleborg om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Trelleborg.

I Trelleborg fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Trelleborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Trelleborg rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: