Bilskrot i Tomelilla

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Tomelilla - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Tomelilla. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Tomelilla finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Tomelilla till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Tomelilla att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Tomelilla

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Tomelilla.

Petterssons Bildemontering
Sälshög 9
273 93 TOMELILLA


Skrot & Metall Återvinning
Sälshög 1012
273 93 TOMELILLA


Eklinders Bildemontering
Industrigatan
273 35 TOMELILLA


Andra Bullar AB
Benestad 302
273 91 TOMELILLA

Annons:

Skrota bilen i Tomelilla

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Tomelilla. Genom att lämna in din bil till skrotning i Tomelilla gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Tomelilla

I Tomelilla fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Tomelilla.

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tomelilla om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Tomelilla.

I Tomelilla fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Tomelilla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Tomelilla rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: