Bilskrot i Stehag

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Stehag - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Stehag. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Stehag finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Stehag till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Stehag att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Stehag

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Stehag.

Klas Nilssons Bil
Hassle 3302
241 74 Stehag

Annons:

Skrota bilen i Stehag

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Stehag. Genom att lämna in din bil till skrotning i Stehag gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Stehag

I Stehag fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stehag om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Stehag.

I Stehag fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Stehag. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Stehag rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: