Bilskrot i Skurup

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Skurup - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Skurup. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Skurup finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Skurup till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Skurup att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Skurup

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Skurup.

Lindborgs Bildemontering AB
Upplagsg. 3
274 36 Skurup

Annons:

Skrota bilen i Skurup

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Skurup. Genom att lämna in din bil till skrotning i Skurup gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Skurup

I Skurup fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skurup om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Skurup.

I Skurup fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Skurup. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Skurup rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: