Bilskrot i Sjöbo

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Sjöbo - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Sjöbo. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Sjöbo finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Sjöbo till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Sjöbo att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Sjöbo

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Sjöbo.

ASSISTANCEKÅREN (Lindgrens Bil & Bärgning)
Redskapsg. 18
275 39 SJÖBO


ASSISTANCEKÅREN (Lindgrens Bil & Bärgning)
Redskapsg. 18
275 39 SJÖBO


Malmö Metallteknik
Omma
275 91 SJÖBO

Annons:

Skrota bilen i Sjöbo

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Sjöbo. Genom att lämna in din bil till skrotning i Sjöbo gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Sjöbo

I Sjöbo fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sjöbo om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Sjöbo.

I Sjöbo fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Sjöbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Sjöbo rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: