Bilskrot i Perstorp

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Perstorp - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Perstorp. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Perstorp finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Perstorp till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Perstorp att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Perstorp

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Perstorp.

Hasanovs Bilskrot
Svetsareg. 1
284 33 PERSTORP


Sven Ljunggren M.E.F.
Blekemossa 105
284 91 PERSTORP


Linkans Skrot
Björstorp 104
284 91 PERSTORP

Annons:

Skrota bilen i Perstorp

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Perstorp. Genom att lämna in din bil till skrotning i Perstorp gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Perstorp

I Perstorp fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du också läsa mer om Perstorp om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Perstorp.

I Perstorp fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Perstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Perstorp rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: