Bilskrot i Påarp

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Påarp - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Påarp. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Påarp finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Påarp till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Påarp att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Påarp

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Påarp.

Mr Recycle AB
Maskinistg. 10
253 51 PÅARP

Annons:

Skrota bilen i Påarp

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Påarp. Genom att lämna in din bil till skrotning i Påarp gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Påarp

I Påarp fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Påarp.

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du också läsa mer om Påarp om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Påarp.

I Påarp fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Påarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Påarp rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: