Bilskrot i Oxie

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Oxie - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Oxie. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Oxie finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Oxie till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Oxie att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Oxie

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Oxie.

Kvarnby Bildelar
Svedalav. 129
238 41 OXIE

Annons:

Skrota bilen i Oxie

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Oxie. Genom att lämna in din bil till skrotning i Oxie gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Oxie

I Oxie fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också läsa mer om Oxie om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Oxie.

I Oxie fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Oxie. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Oxie rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: