Bilskrot i Osby

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Osby - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Osby. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Osby finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Osby till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Osby att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Osby

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Osby.

USA Bildelar i Osby AB
Route 66
283 91 Osby


Dennis Pettersson Biltransport & Bärgning
Örnstigen 7
283 45 OSBY


USA Bildelar AB Osby Skroten
Route 66
283 91 Osby


Osby Bildemontering
Kälsved
283 91 Osby

Annons:

Skrota bilen i Osby

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Osby. Genom att lämna in din bil till skrotning i Osby gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Osby

I Osby fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du också läsa mer om Osby om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Osby.

I Osby fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Osby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Osby rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: