Bilskrot i Örkelljunga

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Örkelljunga - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Örkelljunga. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Örkelljunga finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Örkelljunga till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Örkelljunga att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Örkelljunga

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Örkelljunga.

ML Bilskrot
V. Ringarp 422
286 91 örkelljunga


Långalts Bildemontering
Långalt 1464
286 92 ÖRKELLJUNGA

Annons:

Skrota bilen i Örkelljunga

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Örkelljunga. Genom att lämna in din bil till skrotning i Örkelljunga gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du också läsa mer om Örkelljunga om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Örkelljunga.

I Örkelljunga fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Örkelljunga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Örkelljunga rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: