Bilskrot i Lund

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Lund - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Lund. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Lund finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Lund till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Lund att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Lund

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Lund.

Lunds Bilskrot
Borgs v. 5
223 55 Lund


ASSISTANCEKÅREN (Autobärgning i Lund AB)
Skifferv. 102 B
224 78 Lund

Annons:

Skrota bilen i Lund

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Lund. Genom att lämna in din bil till skrotning i Lund gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Lund

I Lund fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lund om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Lund.

I Lund fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Lund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Lund rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Skåne.
Annons: